Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met waarzegger Louisa   Ervaring van Sabrina met waarzegger Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa

Wel ,wel wat ben jij straf zeg. Het is of je in mijn hoofd zit zo accuraat chapeau.
En alles klopt tot in de puntjes wat inmijn wist te vertellen .
Kon je niet meer bedanken minuten waren op .
Dus bedankt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Louisa   Ervaring van Rita met waarzegger Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  lieve Louisa,

Tijdens ons gesprek kreeg ik een fijn gevoel. je bent als helderziende een echte aanrader. Ik heb het volste vertrouwen in je.





Ervaring van Joyce met waarzegger Louisa   Ervaring van Joyce met waarzegger Louisa   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Heel dankbaar voor de klare uitleg Louisa. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. grt Soraya




Ervaring van Soraya met waarzegger Louisa   Ervaring van Soraya met waarzegger Louisa   Ervaring van Soraya geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Dank voor het gesprek Louisa, hoop dat het slechts mijn angsten zijn en niet een vervelend onderbuikgevoel. Wachten af met de uitslag. Bedankt voor je feedback




Ervaring van anya met waarzegger Louisa   Ervaring van anya met waarzegger Louisa   Ervaring van anya geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  lieve Louisa, dank je voor jouw voorspellingen. Wat jij doorkrijgt van boven is een zegen.
Groetjes.
Anton.




Ervaring van Anton met waarzegger Louisa   Ervaring van Anton met waarzegger Louisa   Ervaring van Anton geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Dag Louisa,
je voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen.Je bent rustig en zegt waar het op staat. dank je.




Ervaring van Lis met waarzegger Louisa   Ervaring van Lis met waarzegger Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve louisa,
Jeetje, je was weer steen goed! Altijd een waarschuwing gehad van jou naar bepaalde vrienden. Let ook let op, het zijn geen echte vrienden.
Nou dat is dus afgelopen week heel duidelijk geworden. En niet alleen dit, je weet ook heel goed of er bepaalde afspraken wel of niet doorgaat. Echt heel knap van je. Ik bel je gauw weer.






Ervaring van Utrecht  met waarzegger Louisa   Ervaring van Utrecht  met waarzegger Louisa   Ervaring van Utrecht geplaatst op 25 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa,
Dankjewel voor ons gesprek.
Dit is wat ik nodig had in deze situatie.
Bijzonder hoeveel jij ziet/door mag krijgen.
Ik ga naar vertrouwen en blijf het Universum bedanken en vraag de Engelen ter ondersteuning. Heerlijk om te horen dat je de toekomst positief in ziet! Ik verlang naar deze toekomst samen met mijn lieve schat, maar weet en begrijp dat dit nu eerst moet. Terwijl ik dit bericht maak, word ik gebeld...mijn lover, bijzonder hé?!
Veel liefs Monique.





Ervaring van Monique met waarzegger Louisa   Ervaring van Monique met waarzegger Louisa   Ervaring van Monique geplaatst op 22 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is absoluut het beste medium! Haar gerichte en zuivere voorspellingen komen altijd uit. Ze legt altijd contact met mijn Oma die haar dingen meegeeft welke op dat moment belangrijk zijn. Voorspellingen over werk en verhuizing zijn uitgekomen. Dankjewel!




Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef met waarzegger Louisa   Ervaring van Steef geplaatst op 18 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik ben echt zeer blij dat ik jou heb gebeld. Je krijgt via je gidsen zoveel door wat mij enorm helpt om een definitieve beslissing te nemen in mijn werk. Je bent echt heel veel sterren waard, dankjewel lieve Louisa.




Ervaring van Marie met waarzegger Louisa   Ervaring van Marie met waarzegger Louisa   Ervaring van Marie geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Niet te geloven! Je zag het op je ogen gebeuren en ik kon het me niet voorstellen. De date was inderdaad gezellig, gelachen en diepgaande gesprekken. En ja, ik werd inderdaad overvallen aan het einde van de date zoals je zei. Uniek en bijzonder mens ben je, wat een gave heb jij Louisa!




Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa is echt een topper! Absolute aanrader. Ziet alles heel scherp. Ze is liefdevol, krachtig en geeft je energie.
Bij het beantwoorden van vragen is ze to the point. Alles wat ze zei is uitgekomen. Een lieve engel!




Ervaring van P met waarzegger Louisa   Ervaring van P met waarzegger Louisa   Ervaring van P geplaatst op 12 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je hebt altijd gezegd je tweelingziel gaat komen en is nu ook gekomen. Bedankt voor je adviezen en inzichten elke keer. Je bent helemaal raak geweest. Liefs




Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M met waarzegger Louisa   Ervaring van M geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  In januari zei je dat een totaal nieuwe team zou komen op mijn werk tegen het eind van het jaar. Toen was er nog helemaal geen sprake van verandering van personeel. Nu vertrekken ineens heel veel mensen en komen er nieuwe bij.
Van de week zag je me schaterlachen met om een ondeugende man en ja hoor. Ik heb me suf gelachen met die boef.

Louisa, dank je wel Topper, zoveel dingen die uit zijn gekomen. Chapeau.

Aanrader voor een ieder die soms tot in details wilt weten hoe of wat.





Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. met waarzegger Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met waarzegger Louisa   Ervaring van Noor met waarzegger Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Dank voor je mooie voorspellingen. Tijd geleden voor onze reis naar Afrika gaf je aan dat je nog een vakantie zag. Ik verklaarde je voor gek omdat de reis naar Afrika duizenden euros kost. Toch hebben we nog een midweek naar het buitenland geboekt. Later viel het kwartje. Je bent echt goed.




Ervaring van Lola met waarzegger Louisa   Ervaring van Lola met waarzegger Louisa   Ervaring van Lola geplaatst op 23 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, wat wist je rake dingen te zeggen . Ik hoop je snel weer te spreken. Beste groeten van Tanja.




Ervaring van Tanja met waarzegger Louisa   Ervaring van Tanja met waarzegger Louisa   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .




Ervaring van Noor met waarzegger Louisa   Ervaring van Noor met waarzegger Louisa   Ervaring van Noor geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Dankjewel. dankzij jou heb ik vandaag met Delasi gesproken. We hebben het uitgesproken.




Ervaring van Nooria met waarzegger Louisa   Ervaring van Nooria met waarzegger Louisa   Ervaring van Nooria geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Ik kan niet wachten om met je te spreken. louisa is zo sterk, ze gebruikt geen kaarten en haar voorspellingen komen uit. Ik garandeer jullie.




Ervaring van N met waarzegger Louisa   Ervaring van N met waarzegger Louisa   Ervaring van N geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met waarzegger Louisa   Ervaring van Irene met waarzegger Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met waarzegger Louisa   Ervaring van Anja met waarzegger Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE met waarzegger Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met waarzegger Louisa   Ervaring van Ann met waarzegger Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met waarzegger Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met waarzegger Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met waarzegger Louisa   Ervaring van Manuela met waarzegger Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louise,
Heel knap hoe je alles doorkrijgt, ik bel je regelmatig en tot op de dag van vandaag, ben ik er nog steeds stil van. Van werk tot relatie vragen, altijd maar ook altijd komt het uit.
Pff, wat ben je toch bizar goed .




Ervaring van vaste klant met waarzegger Louisa   Ervaring van vaste klant met waarzegger Louisa   Ervaring van vaste klant geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Aangenaam consult gekregen van medium Louisa. Heldere uitleg en een warme persoonlijkheid. Hartelijk dank en fijne week nog. Gideon.




Ervaring van Gideon met waarzegger Louisa   Ervaring van Gideon met waarzegger Louisa   Ervaring van Gideon geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Niemand is zo goed als medium Louisa. Zij ziet alles en krijgt contact met overledene, echte inzichten. Ik kan u vertellen dat vrijwel al van haar voorspellingen en inzichten uitkomen en waar zijn.




Ervaring van KW met waarzegger Louisa   Ervaring van KW met waarzegger Louisa   Ervaring van KW geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve louisa. Wouw weer had je gelijk ze heb mij zoals je door kreeg terug geblokkeerd en er was kort contact. Net als je zag terug stilte. Maar ja het loop zoals jou ogen het zien ook dat ik een nieuwe winkel ging openen ik daar heb ik de sleutel van inmiddels. Ben jou zo dankbaar voor alles. Ook met de bank is het gelost. Jij bent voor mij zo zuiver met jou gave ongelooflijk. Meer dan alle sterren.


.




Ervaring van Rick met waarzegger Louisa   Ervaring van Rick met waarzegger Louisa   Ervaring van Rick geplaatst op 28 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, dank je wel voor de geweldige reading. Jij krijgt als paragnoste alles tot in detail juist door.




Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met waarzegger Louisa   Ervaring van Anna met waarzegger Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met waarzegger Louisa   Ervaring van Angel met waarzegger Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden