Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Ontzettend bizar en bijzonder consult met Isha. Ze noemde een woonplaats op waar ik 3 jaar lang heb gewoond. Ik had een vraag wat betreft werk en het was al met al ontzettend bijzonder. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met waarzegger Isha   Ervaring van Quinn met waarzegger Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve lieve Isha, belde je gisteren (om te bedanken voor alles) en je kon me details vertellen over afgelopen week. Werd er echt stil van.
Je vroeg me of ik iets op de vingers van mijn moeder had gedaan. Dat was mijn nagellak. Niemand wist dit. Mijn moeder had voor haar overlijden gezegd dat ze graag de nagellak op wilde die ik op had. En deze heeft ze gekregen. Zo mooi.
De boodschap die je tijdens ons gesprek ook mee mocht geven was; een moeder stuurt haar kind nooit de verkeerde kant op. Hier kan ik zoveel kracht uit putten en weet dat ze hier bij me is.
Lieve schat, vanuit mijn hart; dank je wel.
Ik bel je in december. Veel liefs en dikke knuffel.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha heeft mij fantastisch geholpen bij mijn rechtszaak met mijn baas, ze gaf precies aan hoe het ging lopen en dat heeft mij veel inzicht en rust gegeven. Je bent een topper.




Ervaring van Ton met waarzegger Isha   Ervaring van Ton met waarzegger Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Een bijzondere reading had ik vanmorgen weer met jou. Op werkgebied zei je: je gaat een conflict krijgen met een klant over een betaling. Maar blijf rustig, lekker laten gaan. Hmm dacht ik nog? ik hou niet van conflicten en al helemaal niet met klanten. Diezelfde middag was daar dan dat conflict. Een klant wilde inderdaad niet betalen. Ik heb je advies opgevolgd en ze veel succes en een fijne dag toegewenst. Hup, weg ermee. Haha. Wederom dank Isha voor je deskundige adviezen. Liefs E.




Ervaring van Hi Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Hi Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Hi Isha geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha
Regelmatig hang ik aan de lijn om te vragen of wilt kijken op mijn werk. Laatst had ik weer zo,n bijzondere uitkomst. Ik vroeg je of er nog leuke opdrachten voor zouden komen. Je zei dat ik me nergens druk over hoef te maken want de opdrachten komen eraan. Je zei 3 kleine en een grote opdracht binnen nu en twee weken. Toen ik ophing had ik een oproep gemist. En jawel, het was een nieuwe opdracht voor een grote klus. Diezelfde week volgde er nog 3 kleine opdrachten precies zoals je had gezegd. Ben je zo dankbaar voor alle fijne gesprekken. Liefs.




Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,
Twee weken geleden belde ik je over alles wat er momenteel in mijn leven speelt en zou die avond bij een moeilijk gesprek aanwezig zijn.
We spraken af dat ik die middag ging wandelen in het bos en jij mij een healing zou geven. Ik zou het gaan merken omdat ik opeens witte bloemen zou zien. Ik dacht; witte bloemen, in het bos, in deze tijd? Na 5 minuten wandelen zag ik tot mijn verbazing 2 witte rozen bij een boom. Weer kippenvel als ik er aan terugdenk.
En in de avond kwam tijdens het moeilijke gesprek de witte roos terug en zal komende periode centraal komen te staan. Zo mooi.
Dank je wel lieve Isha. Tot de volgende keer.
Liefs,.




Ervaring van N met waarzegger Isha   Ervaring van N met waarzegger Isha   Ervaring van N geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isa.zodra ik jou spreek.schater ik het uit van t lachen.je voorspeld alsof t niets is.poeh wat een gave heb jij zeg.ik belde oa over de baan waar interesse in heb.je vertelde mij dat het goed zal komen.en Yesss ben aangekomen.ben superblij.zoals jij hebt voorspeld is tot in de details uitgekomen.nu nog de liefde.Ik houd je op de hoogte.oja.ik zal op de kleine details letten.de ketting & iets met zijn duim hhahaha.ik denk dat je nu wel weet wie ik ben.tot gauw.XXX.




Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, dank je wel voor uw Reading. U bent een inzettend open en eerlijk mens, zijn er maar weinig van. Vooral toen u begon dat mijn zoon een jade mee moet nemen naar zijn Cito toets. Dat had ik zelf nl al in gedachten om een jade (een erfstuk) mee te geven. Dit kon u niet weten. U hoort snel van mij. Lieve groetjes M.




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha heeft een paar maanden terug omschrijving gedaan over man die op mijn pad kwam. Werkelijk alle details vd toevallige ontmoeting, tot de schoenen die hij droeg en de bizarre kenmerken van zijn uiterlijk die je niet zomaar kan bedenken zijn helemaal uitgekomen. Ik schrok ervan maar deze vrouw is goed waard. xxxxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,
Niet eerder heb ik iemand meegemaakt die zo helder en krachtig is in gesprekken en voorspellingen. Wij spreken elkaar inmiddels dagelijks. Niet voor niets noem ik je ook mijn vertrouwenspersoon. Van zakelijke vragen tot persoonlijke groei. Over elk aspect in mijn leven heb ik je inmiddels gesproken. Meest recente gebeurtenis waar we beiden van ondersteboven waren: Je gaat heel veel geld ontvangen. En dit krijg je in twee keer uitbetaald . Gister ben ik gebeld en je had het helemaal goed. Ook het bedrag waar het om ging was helemaal correct. Na het nieuws van het geld ben ik gelijk gaan kijken om een deel daarvan te investeren in mijn bedrijf. Ik ben fotograaf en heb specifiek gekeken voor een dure lens, een nieuwe laptop en een cameratas. Ik twijfel want het is een behoorlijke investering. Een bedrag van rond de E5000,-. Hier heb ik NIET met jou over gesproken. Vanmorgen sprak ik je weer en je zei; Ik heb vannacht over je gedroomd. Over een investering waarover je twijfelt. Het gaat om iets voor je camera, een tas en nog iets wat je voor de zaak nodig hebt. Het klinkt misschien heel vreemd maar dat moet je gewoon doen. Het is rond de E5000,-. Je moet dat zien als een investering. Je zal het binnen een mum van tijd terugverdienen. Kippenvel over mijn hele lijf net als jij. Hoe ontzettend bijzonder is dit. Dankjewel Isha voor alle fijne gesprekken. Tot gauw. Alle liefs, E.




Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Weer een super mooie reading gehad. Nu de mooie voorspellingen afwachten.
Tot gauw
.




Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. geplaatst op 2 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Bedankt lieve isha, dat u er altijd voor mij bent. Met de juiste inzichten en voorspellingen. U heeft altijd gezegd dat het terug goed komt, nu de relatie nog. Isha is een aanrader zeker bellen. XXX.




Ervaring van S met waarzegger Isha   Ervaring van S met waarzegger Isha   Ervaring van S geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  ISHA is een bijzondere lieve grappige en eerlijke vrouw.
Wil je antwoorden hebben op al je vragen.
Moet je haar zeker bellen.
Zij heeft het altijd goed en alles is uitgekomen.

.




Ervaring van Sandy met waarzegger Isha   Ervaring van Sandy met waarzegger Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,
Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd.
Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park.
Veel liefs.




Ervaring van NM met waarzegger Isha   Ervaring van NM met waarzegger Isha   Ervaring van NM geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha, een paar maanden geleden heb ik je gecontacteerd en had een vraag over een foto. Ik vroeg je bevindingen en u zei me dat ik met een andere man in het leven zou verder gaan. Ik schrok enorm want ik had nooit gedacht dat dit me ooit nog zou overkomen. En toch is het jouwe uitgekomen tegen al mijn verwachtingen in. Op ons laatste consult was je weer gedurfd ..ik houd het weer niet voor mogelijk maar dit keer spreek ik je niet meer tegen en volg jou raad zorgvuldig op ook al loopt het niet van een leien dakje. Nogmaals duizend maal dank om me te hebben geholpen met de juiste keuzes te maken.




Ervaring van AS met waarzegger Isha   Ervaring van AS met waarzegger Isha   Ervaring van AS geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Langs deze weg wil ik Isha heel hard bedanken . Ik had een kwestie met huur achterstand . Waardoor ik enorm veel stress had . Toen ik Isha daarover belde vertelde ze mij dat ze een rechtszaak zag maar dat het dan wordt omgekeerd en daar toch een oplossing op gaat komen waardoor die rechtszaak nietmeer doorgaat. Wel nu moet ik zeggen dat Isha helemaal gelijk had, ik heb gisteren te horen gekregen van de advocaat dat de rechtszaak werd aangekondigd maar dat het toch wordt omgedraaid . Isha is super goed in rechtbank kwesties. Ik raad haar zeker iedereen aan en ik zal haar zeker nog vaker bellen voor andere dingen . Lieve knuffel. Het is lente voor mij insha haha xx.




Ervaring van K met waarzegger Isha   Ervaring van K met waarzegger Isha   Ervaring van K geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Dag Isha
ik wil je bedanken voor de speciale gesprekken die we al gehad hebben waarbij je me geleidt hebt vanuit een Hogere kracht, met een lijntje van bovenuit zoals je het zelf zegt. Je gaf me zelfs tijdens ons gesprek kracht en zette me in een paars licht. Ik voelde het onmiddelijk werken met resultaat vooral in mijn professionele bezigheden. Je geeft niet alleen juiste voorspellingen en beschrijft de zaken heel duidelijk maar je bezit ook een wonderbaarlijke gave om mensen in hun kracht te plaatsen vanop afstand. Mooi
zeer dankbaar en wens je veel liefde en goedheid
R.




Ervaring van Rafael met waarzegger Isha   Ervaring van Rafael met waarzegger Isha   Ervaring van Rafael geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is een goed eerlijk zuiver en oprecht medium. Werkt vanuit een liefdevol hart. Zij heeft me enorm goed geholpen en nog steeds. Veel meegemaakt. Ben en blijf je super dankbaar lieverd en ik blijf je bellen. Houd je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen. Liefs Kaneeltje.




Ervaring van Kaneelijs  je weet wie met waarzegger Isha   Ervaring van Kaneelijs  je weet wie met waarzegger Isha   Ervaring van Kaneelijs je weet wie geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha ben je heel dankbaar. je zegt het zoals het is, ga je raad zeker opvolgen, een rustige dame waar je goed bij voel, zuivere persoon
Dank je wel.




Ervaring van Christel met waarzegger Isha   Ervaring van Christel met waarzegger Isha   Ervaring van Christel geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is een zeer zuiver eerlijk medium to the point, met beide benen op de grond. Zelden zo'n eerlijk consult gehad. In onbaatzuchtige overdracht. Dit geeft mij de handvaten me te begeven op mijn lichtend pad. Je kwam voor mij op het juiste moment. Omdat ik het nodig had.
Heel veel dank.




Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra met waarzegger Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Heb een conflict met mijn baas en vroeg Isha hoe dit verder zou gaan. Ze gaf gisteren aan dat de CEO contact met mij zou zoeken en dat mijn baas zou worden aangepakt over haar werkwijze. Vanmorgen ontving ik een e-mail van de CEO met toenadering.

Enorm scherpe analyse van Isha, dank je wel.




Ervaring van Ton met waarzegger Isha   Ervaring van Ton met waarzegger Isha   Ervaring van Ton geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.




Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Sluit mij helemaal aan bij voorgaande getuigenis. U bent waanzinnig goed,geen onzin verhalen maar de echte waarheid. Geen zweverige onzin over universum enz. U heeft mij op een hele korte tijd van een roze wolk afgehaald waar ik op geplaatst ben. U heeft tegen mij gepraat als een moeder die haar dochter uit een uitzichtloze situatie haald. Ik wou dat ik u eerder had ontmoet, dan waren mij veel slapeloze nachten bespaard gebleven. Als er iemand de beste is dan bent u dat wel. Wie niet bang is om van een wolk afgehaald te worden mocht dat nodig zijn dan bel naar Isha. Dankjewel beste Isha van een dankbare vrouw.




Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J met waarzegger Isha   Ervaring van J geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wow Isha, ik sta verstomd. Alles wat je zei klopte, je voelde zelfs dat ik je eerder ook al had gebeld en vind het leuk om horen dat ik ondertussen al veel verder sta. Ik vind het ook leuk dat je iets van tijd kan meegeven want dat had ik nodig, leuke vooruitzichten om terug in mijn energie te komen. Je bent n lieve en getalenteerde dame. Ik hoop dat ik je over 2 maande weer mag contacteren met leuk nieuws i.v.m werk en de liefde want de liefde gaat mij vinden door m'n nieuwe job.
Ik ben blij jou weer gesproken te hebben want voel me plots beter, terug energie ondanks m'n burn-out.
Dat lood en citronella ga ik zeker ook aanschaffen i.v.m mijn zoon.
Hartelijk dank en tot wederhoren, jij bent een topper.




Ervaring van Annick met waarzegger Isha   Ervaring van Annick met waarzegger Isha   Ervaring van Annick geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is voor mij de beste. Door haar eerlijkheid weet ik dat ze je nooit sprookjes zal vertellen. Maar echt zoals het is. Voor mij mijn favoriet, dank dat je steeds voor mij wil kijken. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, je zei me dat een vrouwelijke collega, dewelke voor heel wat problemen zorgt op oa. mijn werk, snel uit zichzelf zou thuis blijven. Ondanks dat het me onmogelijk leek, moet ik je toch weer gelijk geven. Sorry voor alle keren dat ik ontkennend je bleef tegenspreken. Het is zelfs sneller gebeurd dan verwacht.
Geen idee hoe je het doet, maar tot nu toe zijn al je voorspellingen exact uitgekomen zoals je zegt.

Veel liefs.

Groetjes uit Belgie.




Ervaring van Groetjes uit Belgie met waarzegger Isha   Ervaring van Groetjes uit Belgie met waarzegger Isha   Ervaring van Groetjes uit Belgie geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Ongelooflijk. Begin deze week zei je er komt een opdracht naar je toe waar je heel blij mee zult zijn. Je gaat samenwerken met een vrouw. Ga daar ook voor. Het is nu woensdag. Ik heb vanmiddag dat onverwachte telefoontje gehad. Ik ben in de wolken. Dankjewel lieve Ish. Kus E.




Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Je bent echt een mooi mens en je begrijpt mij. Dankjewel.




Ervaring van Sinti met waarzegger Isha   Ervaring van Sinti met waarzegger Isha   Ervaring van Sinti geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Gewoon alweer een rake opmerking van iets wat je gewoon echt NIET kon weten. Een samenwerking tussen twee mensen waar ik nog niets over had verteld. Ik kijk uit naar de uitkomst van alle voorspelling lieve Isha. Rotsvast vertrouwen dat het uit gaat komen. Alle liefs, E.




Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha is een geweldig medium die een heel duidelijke omschrijving weet te geven van persoon en karakter. Daarnaast wist ze ook een complexe situatie te doorgronden en dat kon ze echt niet weten. Ook wat er staat te gebeuren klonk zeer aannemelijk.
Met de tips die ze me heeft gegeven voor bescherming en reiniging kan ik ook uit de voeten. Isha is niet van de onzinverhaaltjes maar geeft werkelijke eyeopeners. Een aanrader op de lijn.




Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. met waarzegger Isha   Ervaring van S. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, gister hebben we elkaar twee x gesproken. Ik vertelde je oa dat je eerste voorspelling is uitgekomen, hoe abrupt ook. Je hebt gister opnieuw het eea voorspeld en ik wacht met vertrouwen af. Bizar hoe je ineens de situatie een persoon tot in detail kon omschrijven, zijn parfums, manier van lopen. Je voelt heel vertrouwt, eerlijk en puur aan. Ik heb opnieuw de belofte gedaan om je te laten weten hoe het verder verloopt, dus wordt vervolgt. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem met waarzegger Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, ja hoor weer een voorspelling van u is uitgekomen. Ik belde u sochtends ter voorbereiding op een gesprek en u gaf een paar aandachtspunten waar ik alert op moest zijn. Tijdens het gesprek dacht ik nog Isha heeft gewoon weer gelijk. Hoe bijzonder. Dank voor de fijne gesprekken, ze voelen inmiddels heel vertrouwd. Alle liefs E. Van de bos haar met krullen XXX.




Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. met waarzegger Isha   Ervaring van E. geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden