Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Onmiddellijk live antwoord van live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Antonia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Wat een heerlijke vlotte mevrouw, het kon wel je gezellige buurvrouw zijn waarmee je op terras een wijntje drinkt en een sigaretje rookt. Ze voelde voor mij meteen aan als iemand waarmee ik bevriend zou kunnen zijn. Ze legt kaarten en begint te praten zonder dat je info op voorhand verschaft. Ze vraagt geen info en begint uit zichzelf te praten en zat met alles juist. Ze voelt persoonlijkheden en zaken haarfijn aan zonder dat jij haar zelf gestuurd hebt of zaken verklapt hebt. Ze is eerlijk en praat je niet naar de mond en als er geen antwoord is op je vraag of ze kan het nog niet zien liggen, zegt ze dit ook gewoon eerlijk. Een oprechte en gezellige dame waar jezelf ook vrolijk van wordt en die juiste informatie geeft. Ze wist mij dingen te vertellen die ik zelf niet had aangegeven maar sloeg wel de nagel op de kop. Ze voelt aan hoe het zit en verwoordt het ook allemaal heel duidelijk en ook belangrijk: ze heeft het goed met je voor en doet dit om mensen te helpen om de juiste redenen. Ik bel zeker nog eens terug naar deze gezellige dame.




Ervaring van Ruby red met waarzegger Antonia   Ervaring van Ruby red met waarzegger Antonia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Heel fijn gesprek gehad, heel ondersteunend. Je zag zaken heel helder en bracht ze terug naar juiste proporties. Net wat ik nodig had.




Ervaring van Gerda met waarzegger Antonia   Ervaring van Gerda met waarzegger Antonia   Ervaring van Gerda geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke met waarzegger Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Dank je wel Antonia voor de mooie positieve energie en inzichten die jij vrij doorgeeft. Emotionele intelligentie in perfecte combinatie met je medium capaciteiten. In licht en liefde, Fra.




Ervaring van Fra met waarzegger Antonia   Ervaring van Fra met waarzegger Antonia   Ervaring van Fra geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je vandaag voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Kippenvel en tranen in mijn ogen. Alles klopte wat je me vertelde en mijn energie, het is weer terug.
Dikke knuffel voor jou.




Ervaring van T met waarzegger Antonia   Ervaring van T met waarzegger Antonia   Ervaring van T geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Dag Lieve Antonia,
ik wou je enorm bedanken voor de wijze woorden en raad die je me gegeven hebt. En het licht dat je me hebt toegezonden. Het was opmerkelijk hoe ik dit heb kunnen voelen. De tijd is er om dit allemaal achter me te laten en te beseffen dat die man mij niets te bieden heeft en voor mezelf te kiezen. Mijn luikje heb ik na de sessie terug gesloten. Veel liefs K. X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Antonia   Ervaring van Anoniem met waarzegger Antonia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Mijn ervaringen met medium Antonia zijn al jaren supergoed en naar alle tevredenheid. Kan niet anders zeggen dan dat ze heel vaak bij het goede zit en ze geeft mij handvatten om door te gaan. Krijg ook steengoede adviezen.
Ik ben erg tevreden over medium Antonia en ik kan haar zeker aan bevelen.
Geen zweverig gedoe maar duidelijk en heldere gesprekken.




Ervaring van Annelies met waarzegger Antonia   Ervaring van Annelies met waarzegger Antonia   Ervaring van Annelies geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Volgens mij precies in de roos, duidelijk en doeltreffend verwoord ,zeker een aan rader dank je Antonia, met groet en veel voldoening in wat je doet. Anton




Ervaring van anton met waarzegger Antonia   Ervaring van anton met waarzegger Antonia   Ervaring van anton geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, hartelijk dank voor je positieve opbeurend gesprek. Je hebt mij energie gegeven door samen naar het licht te gaan. Ik heb mijn vader vergeven en hem naar het licht gestuurd. Ik hoop dat hij nu zijn rust heeft.
Ik laat je weten of er een lichtpuntje is in mijn situatie.

XXX.




Ervaring van L met waarzegger Antonia   Ervaring van L met waarzegger Antonia   Ervaring van L geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia
Jij hebt voor mij een tijd geleden de kaarten gelegd en bijzonder was dat je in details gebeurtenissen kon zien uit mijn verleden en jij mij overleden oma precies kon omschrijven heel bijzonder was dat .
Dank je voor de spirituele inzichten en het er toe geleid dat ik me hier verder in ga verdiepen. We houden contact xx.




Ervaring van JD met waarzegger Antonia   Ervaring van JD met waarzegger Antonia   Ervaring van JD geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Na Antonia gesproken te hebben kreeg ik een ontzettende huilbui, eindelijk dat luchtte op. Ik zat zo vast in mijn verdriet, eindelijk iemand die mij kon helpen. Ik heb mijn pijn en verdriet een plekje kunnen geven en mijn vastgelopen leven weer oppakken. Dank je wel Antonia, ik kan weer door.




Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve antonia, WoW. Dank je wel voor jou readings. Ik vond t supermooi hoe jij duidelijkheid in mijn leven bracht. jij weet iemand echt te raken en op t juiste spoor te zetten en dat je na vallen weer op kan staan. Jij bent de beste, xxx liefs miranda.




Ervaring van Miranda met waarzegger Antonia   Ervaring van Miranda met waarzegger Antonia   Ervaring van Miranda geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Antonia, ben je heel dankbaar voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt. Het is zeer bijzonder en eervol dat je met mij wil meegaan om goede dingen te bekomen in het leven. Je bent echt een fantastische leermeester.




Ervaring van A.S met waarzegger Antonia   Ervaring van A.S met waarzegger Antonia   Ervaring van A.S geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Spreek jou al een aantal jaar en je houdt me altijd rustig. Je geeft erg goede raad en veel is uitgekomen. Ik ben erg blij met je op deze lijn. Je bent hartverwarmend, eerlijk maar begripvol.

Bedankt voor alle geduld .




Ervaring van C met waarzegger Antonia   Ervaring van C met waarzegger Antonia   Ervaring van C geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, je hebt nu al een paar keer voor mij een kaartlezing gedaan. Er zijn al meerdere zaken precies zo uitgekomen als je zei. Je bent een heel goed medium en je doet dit met liefde vanuit je hart. Ik ben je echt heel dankbaar. Ik zal je zeker vaker bellen. Als je ervaren medium wilt spreken, straight to the point en met het hart op de juiste plek is Antonia een echt aanrader. Heel veel liefs xxx.




Ervaring van Boterbloem met waarzegger Antonia   Ervaring van Boterbloem met waarzegger Antonia   Ervaring van Boterbloem geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, heerlijk gesprek met je gehad gisten. Heb alles laten bezinken en ga je advies opvolgen. Ook n kippenvel momentje gehad wat weer opkomt als ik eraan denk. K hou je op de hoogte als er veranderingen plaatsvinden. Bedankt lieverd xxx.




Ervaring van Natasja met waarzegger Antonia   Ervaring van Natasja met waarzegger Antonia   Ervaring van Natasja geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Hoi Antonia, wat een super gesprek hebben we zojuist met elkaar gehad. Je wist mij heel veel te vertellen terwijl dit toch de eerste keer is dat ik je heb gebeld. Ook gaf je mij de bevestiging op een aantal gebeurtenissen en ervaringen uit mijn leven. Top. Dank je wel.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met waarzegger Antonia   Ervaring van J met waarzegger Antonia   Ervaring van J geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia .ontzettend bedankt voor het beste advies wat iemand mij ooit mocht ontvangen .alsof ik met een engel sprak .zo helder en liefdevol .Ik moest knopen doorhakken en dat heb ik gedaan .Ik heb even verdriet gehad want het was niet makkelijk .maar wat een rijkdom is deze vrijheid wat ik nu mag ervaren.Ik kan en mag eindelijk mijn eigen invulling aan mijn leven geven .Ik ben jou zo dankbaar .en ik hoop zo dat nodig veel meer mensen op jou pad komen en hetzelfde geluk mogen ervaren.




Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia,

Bedankt voor je gesprek. net het heeft me zo geraakt en was zo eerlijk. Ik geef een dikke kus aan mijn zielsverwant van jou. ik wens je alle geluk en vooral liefde dat is waar het om draait.
Knuffel, Connie.




Ervaring van Connie met waarzegger Antonia   Ervaring van Connie met waarzegger Antonia   Ervaring van Connie geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Super goed geholpen,

In ons nieuwe huis voelde het niet goed doordat de vorige bewoonster was overleden. Tonia heeft het energetisch gereinigd zodat we nu rustig van ons nieuwe huis kunnen genieten.

Bedankt.




Ervaring van Sabrina met waarzegger Antonia   Ervaring van Sabrina met waarzegger Antonia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 11 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Kippenvel alles klopte. alles is heel helder voor me geworden.
Bedankt.




Ervaring van Roos met waarzegger Antonia   Ervaring van Roos met waarzegger Antonia   Ervaring van Roos geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Wow, Antonia is heel lief en spiritueel. Ze kan zo mooi vertellen in welke emotie je zit en ook van anderen die op jouw projecteren. Ze kan meer zien dan je vraagt. Ze komt zelf met dingen die al spelen op dat moment. Dank je wel.




Ervaring van S met waarzegger Antonia   Ervaring van S met waarzegger Antonia   Ervaring van S geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Antonia is voor mij de allerbeste. In korte tijd zijn 2 voorspellingen uitgekomen. Dank je wel antonia , jij ziet de dingen heel goed. Liefs clementina.




Ervaring van Clementina met waarzegger Antonia   Ervaring van Clementina met waarzegger Antonia   Ervaring van Clementina geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Tonia , meerdere keren hebben wij contact gehad .en heb je doormiddel van de tarot een voorspelling gedaan en deze zijn allemaal uitgekomen .en ben ik eindelijk het pad aan het bewandelen wat mij gelukkig maakt , ook heb jij mijn vertrouwen teruggegeven en ben ik daardoor een stuk zekerder geworden en durf weer veel meer op mijn gevoel te vertrouwen .en ben jou zo enorm dankbaar hiervoor .Lieve schat ga zo door en ik hoop dat jij nog lang op deze manier mensen mag ondersteunen .




Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke met waarzegger Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia heb je laatst gesproken .ik wil zegeen dat ik je een geweldig mens vint .En dat e je reading mij tot het denken heeft gezet .En het voelt zo fijn bij je .Je ben een geweldig mens .liefs Snezana.




Ervaring van Snezana met waarzegger Antonia   Ervaring van Snezana met waarzegger Antonia   Ervaring van Snezana geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  eye opener heel duidelijk en professioneel.
dank je antonia kippevel . ik raad jou iedereen aan, lieve groet john.




Ervaring van john met waarzegger Antonia   Ervaring van john met waarzegger Antonia   Ervaring van john geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  lieve Antonia, wat een heerlijk gesprek heb ik met je gehad. ik voelde me zo rustig. ik ga zeker wat doen met je advies, ik heb er echt zin in. ik ga je zeker weer terug bellen. bedankt lieverd. xxxx natascha.




Ervaring van natascha met waarzegger Antonia   Ervaring van natascha met waarzegger Antonia   Ervaring van natascha geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Ze is een perfecte medium. Ze luistert en geeft prima advies. harstikke bedankt.




Ervaring van Meiske met waarzegger Antonia   Ervaring van Meiske met waarzegger Antonia   Ervaring van Meiske geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Super consult. Alles uit het verleden vertelde ze ongeloofelijk goed. Een echte steun. Op naar de betere toekomst.




Ervaring van Marc met waarzegger Antonia   Ervaring van Marc met waarzegger Antonia   Ervaring van Marc geplaatst op 30 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, ik heb een tijdje geleden een consult van jou gehad en vond het geweldig. Ik gun iedereen een consult bij jou want jij bent hoe een medium hoort te zijn. Topper. Liefs P.




Ervaring van paul met waarzegger Antonia   Ervaring van paul met waarzegger Antonia   Ervaring van paul geplaatst op 29 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, je hebt vanaf het eerste moment toen ik je aan de lijn had, erg veel dingen kunnen vertellen die je absoluut niet kon weten. Ik ga je raad volgen en laat je zeker iets weten van zodra ik mijn kracht optimaal kan gebruiken. Liefs, Kim.




Ervaring van Kim met waarzegger Antonia   Ervaring van Kim met waarzegger Antonia   Ervaring van Kim geplaatst op 31 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, dank je wel voor deze mooie ervaring vol met kleuren. Ik bel je zeker nog een keer terug.
Groetjes R.




Ervaring van Bloem met waarzegger Antonia   Ervaring van Bloem met waarzegger Antonia   Ervaring van Bloem geplaatst op 14 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Antonia,
Hartelijk bedankt voor het leuke gesprek.Helaas was mijn beltegoed op.
Ik bel binnenkort weer terug.
Groetjes ,Fran.




Ervaring van Fran met waarzegger Antonia   Ervaring van Fran met waarzegger Antonia   Ervaring van Fran geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia, je bent supergoed, zonder veel informatie weet jij heel goed te omschrijven hoe de situatie in elkaar zit en geef je tips om met moeilijke momenten om te gaan. Ook het contact met mijn overleden man was super mooi, emotioneel maar zeer de moeite waard. Je bent een topper.




Ervaring van Shan met waarzegger Antonia   Ervaring van Shan met waarzegger Antonia   Ervaring van Shan geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Lieve Antonia ik heb een fijn gesprek met je gehad, je bent een lief en warm mens. Je wist gelijk aan te geven waar ik mee zat en mij een fijne meditatie laten ondergaan en ik voelde mij gelijk beter. Dankjewel en ga zo door. Ga je zeker weer bellen. Liefs Fati.




Ervaring van X met waarzegger Antonia   Ervaring van X met waarzegger Antonia   Ervaring van X geplaatst op 2 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden